frase celebre

"La vida es com muntar en bicicleta. Per mantenir l'equilibri has de seguir pedalant"- Albert Einstein

COPA GIRONA 2014

Gran Diada - Diumenge 9-N - Sisena i última prova de la temporada. Bona temperatura , sense fang , les màquines a punt i poble de Serinyà a besar de carbono.

Més de 300 participants repartits en les 3 curses de 10, 22 i 33 quilometres i una gran prova eliminatòria final. Paral·lelament al bosc del Bora Gran els més 160 nens/es també pedalen en dos circuits molt divertits, un de 500mts i l'altre de 2.000 mts... Ciclistes per a tot arreu.

Les tres curses va començar pujant a Sant Miquel Sesvinyes ,cap a La Boscarra. La més dura , es va pujar al Pi de Sant Josep, (ca n'Hortós ), Can Illa...

En general va agradar molt , ja que estava repleta de corriols molt ràpids, trialeres i la gran baixada de la línia; circuits Muntanya 100%.

Sergi Oller i Umbert Almenara van fer el recorregut dels 33 kmts. amb un desnivell de 1.400 +, amb tan sols 1 hora i 47 minuts i, a menys de 2 minuts van entrar per la meta en Jordi Quintanas i en Cristian Collados.

La classificació final del campionat estem molt contents amb la corredora Èlit del Club Ciclista Serinyà Anna Pujolar, com a guanyadora de la competició, així com a la resta de corredors del club.

L'Albert Roca 12è M-30, 16è. L'abert Codinach M-40, 30è també al M-40 en Xavi Roca que amb la resta de corredors també han fet una bona temporada, Jaume Vilar, Josep Coll, Albert Garriga , Francisco Casas, etc... a l'enllaç us deixo totes les classficacions.