frase celebre

"La vida es com muntar en bicicleta. Per mantenir l'equilibri has de seguir pedalant"- Albert Einstein

dimarts, 28 d’octubre del 2014

COPA GIRONINA BTT - AMER

El Club Ciclista Amer-Hipra ha organitzat la quarta prova de la Copa Gironina, amb una molt bona participació ; més de 300 bikers . El temps de nou , va ser un bon company.

Els circuits repartits amb uns recorreguts de 33, 22 i 10 km. a cada categoria, pels voltants de Santa Brígida, Santa Lena i Sant Roc de la Barroca. Una autèntic espectacle amb Les Guilleries com a escenari.

Un cop més felicitar als corredors/es del club que van assistir a la cita d'una de les curses més maques , però més dures també.

Destacar que per la mala senyalització , va haver alguna despistada amb la consegüent pèrdua de temps, però en general satisfets.

Un nou podi , aquest cop de bronze de l'Anni. que continua primera a la categoria Femení-Èlit , del que portem de campionat. En Cudinyach , (4rt-M40) i els germans Roca (5è-m30) i (8è M40) , tots treballant de valent a la categoria més dura.

Per altre banda Josep Coll i en Jaume Vilar al peu del canó fotent canya, preparant ja  la que podria ser més dura prova del campionat , aquest diumenge vinent a Ripoll.