frase celebre

"La vida es com muntar en bicicleta. Per mantenir l'equilibri has de seguir pedalant"- Albert Einstein

dilluns, 15 de setembre del 2014

8A. DESFRENADA BESALÚ

11 de Setembre diada Nacional ; quan 2 milions de catalans i catalanes es preparen a Barcelona , per escriure al llibre de la historia ;  a Besalú  es troben més de 350 bikers preparats per a celebrar la vuitena edició de la Cursa Popular de la Diada.

A diferència de l'any anterior que va ploure molt, el temps va acompanyar . Amb els dos recorreguts de 25 i 38 km, tots molt macos, amb força corriols, molt ràpids , molt nets , entretinguts i amb ombres. Van Pedalar per Maià de Montcal, Dosquers, Beuda i Sant Ferriol.

En Joan Llordella va deixar clar amb contundència la seva empremta; veí de Campdevànol , tres cops campió de Catalunya. A menys de cinc minuts varen fer l'arribada en Jordi Quintanas , i trepitxant-li les cales l'Oriol Canal. segurament aquí... va haver emoció a la cursa , només 7 segons de diferència.

3r Cristòbal Bautista 1:12:16

A la volta llarga no va haver gaire sort ja que  L'Albert Roca i en Joan Nicolas , van sortir-se del trajecte amb la consegüent penalització en el Temps.
Felicitar a en Jordi Quintanas i també per la 8ena. posició a en Narcis Lopes, d'un total de 191 que la varen acabar.

A la volta curta en Josep Coll  va trencar roda, l'Albert Gelador va entrar a la posició 48 , la Marian Matamala a la 49 , en Manel Herrera a la 53 d'un total de 144 participants

El bon ambient que es respirava i la gran butifarrada ja van valer la pena.Tot i que ser un dia que per diferent motius una vintena de corredors/es no el van poder acabar.