frase celebre

"La vida es com muntar en bicicleta. Per mantenir l'equilibri has de seguir pedalant"- Albert Einstein

dilluns, 16 de juny del 2014

OPEN TÀCTIC GIRONA - VILAJUÏGA

Aquest diumenge  15 de juny a Vilajuïga es va disputar  la penúltima prova del Open Tàctic de BTT, puntuable,  amb el clàssic format dels circuits de 30, 20 i 10 km i els de promoció pels nens i nenes.

En la volta llarga el  bisbalenc Elit Umbert Almenara (Bicis Esteve) va pujar en solitari al Santuari de Sant Pere de Rodes marcant un fort ritme que cap corredor va poder seguir.

Segon i 1r Master 30 va entrar Christian Collados (Bike Area Llagostera) , tercer Francesc Freixer (Bicis Esteve), 1r Junior David Casanovas (Castillo Onda), 1r Sub 23 Jordi Quintanas (Cromoly Bikes), 1r Master 40 Beni Montero (Girona Bike).

A la volta curta es va imposar el Cadet Martí Torres (Cromoly Bikes ) seguit dels Masters 50 Joan Cors (CC Centelles) i Joaquim Esparreguera (Bike Area Llagostera) i altres guanyadors van ser: 1a. Fem. Elit Mariona Catedra (Ayats Cycles), 1a Fem. Junior Sílvia Roura (Bicis Esteve), 1a Fem Sub 23 Julia Blanch (Tramuntana X-Trem), 1r. Mas 60 Robert Baserba (Bike Girona), 1r. Esplai Jose Camacho (Doctor Bikes).

Des del club Ciclista vam tenir a la batalla a l'Albert Roca, en Joan Nicolàs, en Josep Coll, en Francecs Casas i  l'Oscar Montañez ....

Una de les curses més tècniques del campionat, amb un "vermutillu" final encara més.. he , he ...!!!